Albinea, Italy 2012-2013

Albinea, Italy 2012-2013

maanantai 10. syyskuuta 2012

I feel you Italy!

Täällä sitä ollaan! monen tunnin matkustuksen jälkeen ja huippuihanan Roomassa vietetyn orientaation jälkeen oon nyt mun perheessä, tällasessa pienessä kylässä nimeltä Borzan

 Lentokone Helsinki-Vantaan lentokentältä nousi 14 suomalaista kyydissään kohti Roomaa kello kahdeksan maissa aamulla 7.9. 2012. Lento sujui hyvin hyvässä seurassa ja vain kolmen tunnin istumisen jälkeen päästiin Rooman lentokentälle. Parin erehtymisen jälkeen saatiin laukut hihnalta ja liityttiin turkkilaisten massaan matkalle kohti Rooman hotellia jossa me vietettiin 2 päivää. 
Orientaatio oli ihan superhypermegaihana!! Saatiin kauheesti uusia kavereita eripuolilta maailmaa. Kaikki oli iloisia, avoimia ja helpostilähestyttäviä, kun meillä kaikilla oli niin paljon yhteistä. Yhteissumana monesta monesta maasta meitä oli 469! Mutta näistä maista parhaiten tutustuttiin Saksan poikii, jotka oli tosi mukavia ja sijottu aika lähelle. 
Lauantai päivä oli kyllä myönnettävästi hieman tylsähkö kaiken sen "opetuksen" takia, mutta tilanne korjaantui illalla kun oli vapaa aikaa ja päästiin juhlatunnelmaan :)) En oo nähny niin isoja juhlia ikinä :D Tanssia laulua ja ilosia ihmisiä. Harmi että älysin omistavani kameran vähä liian myöhään :S tässä kuitenkin vähä tunnelmia: 

saksan poijjaat :)) too sad et yks puuttuu :<





Vastaanotto Reggio Emilian juna-astemalla oli myös ihan sairaan kiva, banderollit ja kaikki. Kaukki tuli kättelee ja puhumaan maailman nopeinta italiaa :D Ja tietty sitä kuvien ja säätämisen määrää :D Ja täytyy sanoa että ne on ihan äly nopeita, kuvat ilmesty RE:n AFS faceen nopeemmin ku mikään mun kuva ikinä.. tässä siis löydös niitten sivuilta:

Vaihtikset, niitten perheet ja vapaaehtoiset :)

Tää päivä siis ollaan nyt oltu kotosalla ja kävästii "keskustassa" joka on kärpäsenkakan kokone mini marketilla varustettu keskikohta tälle niin kauniille pikkukylälle. Tää talo on siis tavallaan kerrostalo, mutta jokaisessa kerroksessa on kolme ihan kunnonkokosta huoneistoa. Meiän (mun ja mun hostsiskon) huone on koko talon ylin, ja vaikka mulla ei oo juurikaan kaappitilaa nii ainakin mun sängystä on aivan ihana maisema öisin. Nimittäi viereisen (suuremman) kaupungin valot. Ihanaa katteltavaa. 

Että tälläset tunnelmat nytten. Kirjotan taaspian uuestaan :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti